Project Description

MAGAZINES

Heb je een magazine dat je regelmatig aan je klanten of leden verstuurt? En vind je dat het een beetje te zakelijk is? Lezen je lezers het wel? Wil je eens wat anders, of gewoon beter en leuker? Goedkoper? Bel ons, wij hebben ervaring met onze eigen magazines en jarenlang bij Libelle en Volkskrant Magazine gewerkt. Wij weten hoe je iets maakt dat wél goed gelezen wordt, zonder je doelstellingen uit het oog te verliezen.

Zomer & WinterDoeBoek

Midden in de coronazomer van 2020 kregen 450.000 ouderen een cadeautje van hun vereniging: een ZomerDoeBoek, bedacht en gemaakt door Snippet Concepts in samenwerking met BureauVijftig. Het ZomerDoeBoek is een initiatief van pluZ, Pantein Extra, Amstelring Ledenservice, Carinova, Espria Ledenvereniging, Florence, Groene Kruis Ledenorganisatie, Ledenvereniging Thebe Extra, Marente, Zorgboogextra en 123Comfort. De reacties waren heel positief en daarom maakten we ook een WinterDoeBoek 2021.
Blader hier door het ZomerDoeBoek van 2020.
En bekijk hier het WinterDoeBoek van 2021.
Het Zomer- en WinterDoeBoek maakten we in samenwerking met BureauVijftig (Strategie).

  • Concept

  • Redactie

  • Artdirection

  • Web design

Saar Magazine

Vrouwen van 50 zijn nu heel anders dan vroeger. Ze zien er goed uit, zijn gezond, runnen een huishouden met pubers, beginnen een startup, ze daten, gaan uit eten, maken reizen – ze zijn nog lang niet oud. Voor die hele vlotte, leuke, jonge, midden in het leven staande vrouw hebben we Saar Magazine opgericht. En dat was niet voor niks. Sinds de oprichting in 2016 van het online magazine stond de telefoon bij ons roodgloeiend: of we ook een papieren magazine wilden gaan maken. Dus dat zijn we maar gaan doen. Want online is leuk, maar print blijft voor ons ook een feest om te maken. Meer weten?

  • Concept & realisatie

  • Artdirection & layout

  • Marketing & sales

Ook een magazine?

WIL JIJ EEN KEER SPARREN OVER JE MAGAZINE? VINDEN WE LEUK

Contact