Snippet Media geeft (online) magazines uit over normale vrouwen die volop in het leven staan. Ben jij ook uitgekeken op die magazines, Instagramaccounts en influencers die schrijven over hoe geweldig het is om een platte buik te hebben? Oud te worden zonder rimpels? Of die prachtige babykamertjes waar het nooit naar poep ruikt? Mooi, wij namelijk ook. Daarom schrijven wij over het leven zoals het écht is.

Saar Magazine

Saar Magazine is er voor die hele vlotte, leuke, jonge, midden in het leven staande vrouw die een heerlijk leven leidt. Met vriendinnen, kinderen, vakanties, een carrière, slechte dates. Maar die inmiddels –soms tot haar grote schrik – wel 50 is geworden.
Uniek: Saar print is gemaakt op verzoek van lezeressen van Saar online.

Saar 70+

70plus zijn is zoveel meer dan een oud vrouwtje die achter het raam zit te wachten op een pannetje soep. Dat is het verhaal dat we wilden vertellen met dit eenmalige magazine in 2020: vrouwen van 70 een hart onder riem steken.
Het was een knalsucces onder de lezers: “Eindelijk een blad voor mijn generatie dat me serieus neemt en met ziet als een echt mens.”
Lees hier de recensie in NRC [link naar PDF] en bekijk hier het magazine [link naar PDF]

Doelgroep Saar Magazine (50+)

  • Vrouwen 45-65 jaar

  • Hoger opgeleid

  • Hogere welstandsklasse
  • Randstedelijk
  • De Saar vrouw staan midden in het leven, is een geliefde moeder, dochter, zus en werknemer